El Consell Comarcal obre un espai d’assessorament per fer néixer cooperatives a l’Anoia amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

maig 24, 2021

El Consell Comarcal ha impulsat, conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, un espai per assessorar el naixement de cooperatives i projectes d’economia social i solidària a l’Anoia. Es tracta d’un espai d’atenció presencial gratuït que s’ofereix cada dijous a la tarda i que serà un punt de referència de l’economia cooperativa i les societats laborals a l’Anoia al servei de les persones emprenedores i les empreses de la comarca.

El vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras recorda que “el cooperativisme és una forma de crear ocupació al territori i de fer-ho amb una vocació marcadament social. De fet, és un dels punts recollits als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca la ONU i que seguim des de la institució. Des del Consell treballem per ser una comarca amb una economia plural i creiem que en la reconversió econòmica de l’Anoia que cal impulsar per afrontar la crisi de la Covid-19, els projectes lligats a l’economia social i solidària poden sorgir amb força i crear ocupació. El punt d’atenció presencial que hem obert és un pas endavant que referma la nostra disposició a posar totes les facilitats per acompanyar cooperatives i projectes en el seu naixement”.

L’espai cooperatiu del Consell ja ha fet dues atencionsde projectes que volen inciar-se a la comarca amb l’assessorament presencial de les tècniques de l’Ateneu Cooperatiu. Tothom que necessiti fer ús d’aquest servei d’assessorament i acompanyament per a la creació i consolidació de projectes cooperatius pot sol·licitar cita prèvia al Consell Comarcal: 93 805 15 85. Els atendran el personal tècnic de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i del Consell Comarcal de l’Anoia.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE
Copyright © Consell Comarcal de l'Anoia - Pacte d'acció social i econòmica de l'Anoia
Avis legal
Politica de privacitat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram